Levertijd
en bezorging

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Bij een incomplete aflevering of beschadigde aflevering, dient u dit binnen 5 werkdagen schriftelijk/per e-mail aan ons te melden. Het liefst ondersteunt met foto’s. Als u constateert dat de doos beschadigd bij aflevering, moet u dit ook melden aan de koerier. Wij maken gebruik van DHL.

 

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen:

  • € 15,- voor bestellingen onder de € 250,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.